Velkommen  

Målingen tager:
Ca. 10-15 min.

Password står i det brev eller den mail, du har fået!


 

                             

  - træn eller leg med målingen:  

     

 klik "Testside"

i menuer foroven

                

        - se resultater:  

     

klik "Resultater"

i menuern foroven

 

Vil du vide mere....læs nedenfor:

Baggrund:
Denne målemodel er udarbejdet af Green Cities; et forpligtende miljøsamarbejde mellem Albertslund, Ballerup, Herning, Kolding, og København. Læs mere på http://www.greencities.dk/

Et mål i Green Cities samarbejdet er, at kommunernes køkkener skal servere mindst 75 % økologi. Økologiske fødevarer er med til at forebygge forurening af grundvandet, da økologiske marker ikke bliver sprøjtet.

Andelen af økologiske fødevarer i alle Green Cities kommunernes køkkener måles hver år i januar. Det er måde hvorpå vi følger overgangen fra konventionelle fødevarer til økologiske.

Resultatet af målingerne offentliggøres i Green Cities årsrapport. Målemodellen bygger på en kombination af beregninger og skøn (læs mere om dette længere fremme ved at klikke på "mere info"-knappen på trin 6 og ved at læse teksten på trin 7).








Green Cities